یافته های جدید در مورد تاثیرات مغزهای آجیل بر سلامت عروق

مغزهای آجیل که در کشور ما به وفور مورد کشت و استفاده قرار می گیرند هرکدام دارای خواص منحصر به فرد و متفاوتی هستند یافته های جدید از تاثیر این دانه ها بر سلامت دیواره عروق می گویند.با  همراه باشید.

در طول ادوار گذشته توصیه ها و مطالعات بسیاری در مورد ارتباط بین مصرف مغزها و سلامت قلب و عروق همچنین کاهش ریسک بیماری و مرگ و میر مرتبط انجام گرفته است.

اگرچه تاثیر مغزها بر بافت پوششی عروق همچنان مورد بحث در مجامع علمی قرار دارد در این مطالعه هدف یافتن حقیقت اصلی در مورد تاثیرات مغزها بر دیواره عروق است.

پژوهشگران دانشگاه شونژن چین در مطالعه ی سیستماتیک با کنار هم قرار دادن مطالعاتی که تاثیرات مغزها بر میزان ارتجاعیت دیواره عروق و سلامت قلب می پرداختند به نتایج شگفت انگیزی دست یافتند.

وجه مشترک این مطالعات مکملیاری یا رژیم غذایی غنی از مغزها به صورت خام و غیر بوداده است و افراد بزرگسال در محدوده وزنی . جثه مشابه در این مطالعات مورد بررسی قرار گرفتند.

در مجموع این بررسی سیستماتیک ۱۰ مقاله با مشارکت ۳۷۴ نفر مورد بررسی قرار گرفتند که در نهایت نتایج حاکی از این بود که مصرف مغزها سبب بهبود چشمگیر عملکرد ارتجاعی عروق به ویژه عروق قلبی می گردد. این تاثیرات در مورد مصرف گردو از سایر مواد بسیار موثر تر است

 

در مورد مصرف مغزها چند نکته را به یاد داشته باشید:

  • حرارت دادن مغزها سبب از بین رفتن ارزش غذایی و اکسید شدن چربی های مفید آنها می شود
  • نمکدار کردن مغزها سبب افزایش فشار خون و بی تاثیر شدن جذب املاح آن می گردد.
  • مغزها بهتر است دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری شوند تا جلوی اکسیدشدگی گرفته شود
  • روزانه بین ۱۰ تا ۵۰ عدد مغز آجیل تحت نظر متخصص تغذیه در دامنه کالری خود دریافت کنید.

Article written by سجاد سالارکیا

متخصص تغذیه و رژیم درمانی شماره نظام پزشکی ت-۵۶۴۴ دانشگاه علوم پزشکی تهران

Be the first to comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

! Instagram